ESPAI DE JOC


L´ Espai de Joc Girallunes, l´ESCOLETA, és un espai pensat per els més menuts de la família, basat en la llibertat de joc i respecte envers un mateix i els altres, en un entorn on el moviment i el joc no directriu dels petits, esdevenen els punts de partida per afavorir la curiositat natural, les ganes d´aprendre, l´autoregulació i l´enfortiment dels vincles amb la presència diària de les famílies i una educadora.
  •  Espai de llibertat, afecte i creixement per a infants de 0 a 3 anys.
  • Joc lliure i imaginatiu com a activitat principal amb materials senzills i naturals.
  • Respecte i atenció pel ritme individual de cada infant.
  • Hàbits i ritmes diaris i setmanals que proporcionen equilibri, seguretat i confiança.
  • Combina l’experiència i coneixement de dos educadores professionals amb la implicació i participació directe dels pares i les mares.


    DIA A DIA A L´ESCOLETA

  L´Espai de Joc GIRALLUNES, l´escoleta.
dCada dia som una educadora i un pare o mare que fa torn.     Com és el dia a dia a l´escoleta? què fem? com ho fem?...

   Al matí després de despedir-nos de les famílies fem el BON DIA, mirem si hi som tots i ens saludem (per saludar-nos i dir-nos bon dia ho fem de diferents maneres; saltant, fent passarel·la, tapant-nos amb teles o mocadors, cridant, passant pel tunel, amb les campanetes,...) i seguidament fem una dança.
A mig matí fem un petit most de fruita i tot seguit fem alguna activitat o joc (música, pintura, joc heurístic, conus, llum, joc motrius,...     
I a continuació anem a a passejar pel poble de Bordils (anem a veure les gallines i els conills de l´avi Morcillo, a veure els ànecs, a jugar sota els arbres, a veure els animals d´en Carles i la Roser...) i un cop hem agafat gana...
       Tornem a L´ESCOLETA, ens rentem les mans i ... a DINAR! ( cada dia cuina una família diferent ). I amb la panxa plena i ben nets...  cap a fer MIDIADA! Després de dinar i rentar mans i cara podem anar a dormir o primer a mirar contes una estoneta...I... CAP A CASA!


   PREINSCRIPCIÓ CURS 2015-2016


Si esteu cercant una opció diferent per poder portar els vostres fills de 1 a 4 anys, 

L´Espai de Joc, GIRALLUNES,   us ofereix un espai on podeu participar i implicar-vos activament en l´educació i desenvolupament  dels vostres fills en aquesta etapa tant important.


Ens podeu venir a visitar qualsevol dia de la setmana de 9 a 2/4 de 4h a l´Espai Girallunes (c/de la Creu, 38, BORDILS). Millor amb previ avis (per no alterar el funcionament del dia a dia). Per més informació podeu enviar correu a girallunes@gmail.com o trucar al 696219036.

 


Cap comentari:

Publica un comentari