dissabte, 20 de setembre de 2014

TALLER CONSTEL·LACIONS FAMILIARS


El proper dissabte 11 d´octubre,

Taller de constel·lacions familiars amb el mètode creat per Bert Hellinger. Actualment està reconegut com el mètode més efectiu per resoldre els problemes en família. A més a més, se sap que un 70% dels casos de trastorns psicològics l’origen es radica en les problemes de relacions en la família d’origen.

Com funcionen les Constel·lacions familiars?

El/la terapeuta treballa amb la família com una unió sense la presència de tots el membres, és suficient que n’hi hagi un. La família es percep com un sistema més complex que la suma de la mare, pare, fill, filla o avi i àvia. A conseqüència de les relacions familiars el problema psicològic d’un membre de la família és un símptoma que revela un possible problema o conflicte en aquesta família. Mitjançant el treball durant el taller es possible normalitzar aquestes relacions, i el problema d’aquesta persona concreta es soluciona.
En aquest taller es pot veure molt clarament tota la complexitat de les relacions a la seva família, veure les causes i, normalment la solució d’aquesta tensió, problema o conflicte. Parlarem de les relacions entre pares i fills i en parella dels que deriven problemes amb els fills.  Es coneix que els desacords entre mare i pare, fins i tot quan no s’en parla obertament, ocasionen que els fills acabin imitant-los, no trobant-se bé amb ells mateixos, amb altres adults o amb els germans.


Recordeu INSCRIPCIONS LIMITADES
Inscripcions FINS EL 3 d´OCTUBRE a través d´un correu electrònic a girallunes@gmail.com o el telèfon 696219036
Efectuar l´ingrés de l´import del taller al compte 2100 3964 62 0100200077. No oblideu posar com a concepte el vostre nom i cognoms + T.CONSTEL·LACIONS
La reserva a la inscripció serà efectiva en el dia i hora del pagament.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada