diumenge, 20 d’octubre de 2013

INAUGURACIÓ... TOT UN ÈXIT!

Si, ha estat avui ... avui hem INAUGURAT L'ESPAI  GIRALLUNES, el nostre petit i GRAN espai!
Ha estat un GRAN MATÍ, un matí intens, un matí ple d'emocions pels que hem ajudat a néixer Girallunes i l' estem veient créixer... doncs això un plaer haver-ho pogut compartir amb tots vosaltres! moltes gràcies a tots i totes per venir i per ajudar-nos a què la festeta hagi estat un èxit.

I tot i que ja ho hem fet públicament volem remarcar-ho de nou i donar les gràcies sobretot, sobretot a en Carles i la Roser, per haver confiat en nosaltres i per haver-nos ajudat en tot moment a fer realitat aquest somni. Moltes gràcies!
Gràcies també a les mames de Girallunes, les mames que han parit Girallunes i que continuen dia rere dia, mes rere mes fent l'acompanyament perquè Girallunes continuí creixent.
Gràcies a les tres primeres famílies (les tres orenetes) que aquest any heu apostat per Girallunes a cegues, tot i que quan ho vàreu decidir encara no teníem l'espai arreglat.
Gràcies a Roleguita i Boqueron, grans músics i grans persones, que avui han volgut estar amb nosaltres per ajudar-nos amb la causa. I gràcies en Lluís per col·laborar amb tot el material necessari perquè avui poguéssim gaudir tots d'una gran música i ballaruca.
Gràcies a tots els familiars, amics, veïns que ens heu ajudat a omplir l'espai amb joguines, mobles, robeta... a la Núri per fer-nos les cortinetes, les fundes i tot el que necessitem de roba...
Gràcies als veïns i veïnes de l'escoleta per acollir-nos tan bé i obrir-nos les vostres portes (ens encanta venir a visitar els animals, veure els horts, les plantes, els jardins,...) i per vigilar quan passeu en cotxe i/o tractor tot i que nosaltres sempre estem a la paret jijiji
Gràcies també a totes les famílies que us heu fet sòcies, col·laborant així a què Girallunes puguem continuar oferint activitats i vosaltres pugueu gaudir dels avantatges que això comporta, aprofitant donem també les gràcies a totes les Empreses amigues de Girallunes que ofereixen descomptes a tots els socis i sòcies.

Gràcies a l´Alba de Capa Bufa, la Raquel del Pont de Fusta, a la Gemma de Porteo Natural, a la Lydia de Mundo Tueris i a l´Estefania i la Palma de Gestalt Empordà per voler-nos acompanyar i ajudar un diumenge al dematí.
I gràcies també a l'Ajuntament de Bordils per donar-nos suport i deixar-nos locals i/o material sempre que ho necessitem.
En fi... esperant no deixant-nos a ningú... GRÀCIES A TOTS I TOTES ELS QUE ENS AJUDEU A FER BRILLAR GIRALLUNES!!!


I dit això... aqui van unes quantes fotografies d´avui!


DESCOBRIM L´ESPAI GIRALLUNES
MMMMMM MANDUCA!!!
GESTALT EMPORDÀ
TALLER XXL, FEM UN CISTELL


TALLER  MANDALES DE LES EMOCIONS


TALLER DE PORTA NADONS AMB GEMMA GUILLAMONBENVINGUDA DE LA PRESIDENTA

X NOMÈS 25 EUROS L´ANY... FES SOCIA A TOTA LA FAMÍLIA

CAPA BUFA


PORTEO NATURAL

EL PONT DE FUSTA

EL MUNDO TUERIS

ROLEGUITA & BOQUERON


i a partir d´avui....   CONTINUAREM TREBALLANT!!!! ;)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada