dissabte, 24 d’agost de 2013

ÚLTIMS PREPARATIUS espai de joc L´ESCOLETA

I després d´uns dies de vacances,
ens posem en contacte amb tots vosaltres de nou, per avançar-vos algunes informacions de GIRALLUNES.

ESPAI DE JOC. Finalment, i després de molts esforços a partir del Setembre GIRALLUNES tindrem local a Bordils. Un local de lloguer però que hem pogut adaptar a les nostres necessitats.
Per tant el dia 12 estrenarem el local com a espai de joc de Girallunes L'ESCOLETA! aquests dies estan acabant les obres i estem fent ja els preparatius per tenir-ho tot apunt. Ara ens falta vestir- lo
Aprofitem des d'aquí per fer una crida per si algú ens pot ajudar o sap d'algú que ho pugui fer... Necessitem una nevera (no cal que sigui gaire grossa) i un forn de sobretaula (podem fer intercanvi i/o comprar de segona mà... en definitiva... busquem una ganga!!!). 
També ens aniria bé alguna cadira petita i algun matalàs de llit petit... En fi si teniu quelcom que creieu que podríem aprofitar, estem oberts a tot, tot i tot!
El que no utilitzem per l'espai de joc, podem posar-ho a la xarxa d´intercanvi de girallunes.


Per més informació podeu escriure a girallunes@gmail.com o al bloc www.girallunes.blogspot.com.es
ESPAI FAMÍLIES. Ben aviat us passarem noves propostes que començarem a finals de setembre principis d'octubre (xerrades, cursos, tallers, activitats pels més menuts i també pels més grans...)

Aprofitem per recordar-vos que si teniu alguna proposta, ens ho podeu comunicar i nosaltres mirarem si la podem fer possible.
ESPAI CREATIU. Més informació a http://girallunesespaicreatiu.blogspot.com.es/


Si coneixeu algú que li pot interessar no dubteu a passar-li la informació.


FINS AVIAT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada