divendres, 30 d’agost de 2013

JA FALTA MENYS!

Continuen passant els dies i l'espai de Girallunes ja està gairebé acabat. Ja tenim ganes de veure-ho tot apunt, tot ple, tot al seu lloc (mobles, joguines, moviment, rialles...)
Però abans d'ensenyar-vos com està quedant, tenim ganes d´explicar--vos una anècdota de l´espai que per nosaltres ha estat molt uriosa i significativa!. De vegades les casualitats no venen soles...
Aquesta passada primavera una parella d´orenetes varen fer un niu just a dins de l´espai de Girallunes. En aquell moment encara no haviem començat les obres, en fi van anar passant els dies i els mesos i aquesta parelleta varen criar... varen ser unes cries molt mimadetes per a tots i totes els que hen anat passant per l´obra (paleta, manobres, la Roser, en Carlos, el constructor, la Sònia, en Pau, en Biel i les famílies que iniciaran el projecte...) tots sabíem que aquest niu havia d´anar a terra perquè el local s´havia de tancar i no podrien entrar i sortir quan elles volguessin i a més haviem de tapar el niu amb un fals sostre...però també sabíem tots i totes que no era el moment... hi havia cries i les havíem de respectar.
En fi... no sabem si va ser la casualitat o...  Tot es va alentir una miqueta i el material per col.locar el fals sostre va arribar just quan els petits ja volaven i sortien del niu.
Abans que volessin, en una de les visites a l´espai amb les famílies que han d´iniciar aquest projecte a Bordils, vparem comentar que era com un fet molt significatiu, molt bonic per recordar... ELS PRIMERS PETITONS que han trepitjat aquest local (a més a més hi han nascut, crescut, après...). Vàrem proposar de fer fotografies per poder-ne tenir un record penjant-les al local i la sorpresa va ser quan vàrem anar a fer la fotografia... UAAAAAAU ni fet expressament... hi havia TRES CRIES. Tres petitons i gual que l´inici del nostre projecte...
En fi, buscarem un lloc especial per poder-los tenir presents sempre!!!


UNA GRAN FAMÍLIA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada